אוכל
צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל

ישר מהמחבת: הקציצות הכי מתחסלות בעולם

כשראינו את המתכון הזה בבלוג של רותם ליברזון היה לנו ברור שהקציצות האלה חייבות לעלות על שולחננו. הבעיה היא רק להתאפק עד שהן מגיעות לשולחן - ותקשיבו, זאת חתיכת בעיה. קציצות עוף וירקות שנזללות מעצמן

רותם ליברזון | הבלוג של רותם ליברזון | פורסם 14/11/22 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.8 221 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

חצי קילו עוף טחון

תפוח אדמה מגורר

2 שיני שום, כתושות

ביצה

גזר אחד, מגורר

כוס פטרוזליה קצוצה דק

כוס כוסברה קצוצה דק

בצל אחד, קצוץ דק

כפית כורכום

כפית פפריקה מתוקה

כפית גדושה מלח

כפית פלפל שחור

מעט צ'ילי ירוק קצוץ דק

שלושת רבעי כוס פירורי פנקו

אופן ההכנה:

1 מערבבים היטב את כל המרכיבים ויוצרים קציצות בגודל של כדור טניס שטוח.

2 מחממים מחבת עם שמן חצי עמוק.

3 מטגנים את הקציצות משני הצדדים עד השחמה.

** ניתן לאפות את הקציצות בתנור: משמנים את הקציצות בשמן זית ומסדרים על נייר אפייה. צולים ב-200 מעלות עד שמשחים מלמעלה, הופכים וצולים להשחמה מהצד השני.

>> המתכון פורסם לראשונה בבלוג של רותם ליברזון

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

בתיאבון!