אוכל
צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל

לא משנה מה מכינים, סלט כרוב אדום הוא תוספת מושלמת

לפני שמתחילים לבשל מתקתקים את הסלט הזה, סלט כרוב אדום בקלי קלות, שיחכה למנה העיקרית ולא משנה מה היא. רק לא לוותר על החלק הכי חשוב, שבו מעסים את הרוטב לתוך הכרוב

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 02/10/23 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 32 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

חצי כרוב אדום

כף וחצי שמן זית

מיץ מחצי לימון

1 כף חומץ רגיל

חצי כפית סוכר

מלח

מעט פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 חותכים את הכרוב לרצועות דקות בעזרת סכין או מנדולינה.

2 מערבבים את כל שאר המרכיבים ויוצקים על הכרוב.

3 מערבבים היטב עם הידיים במשך כמה דקות טובות - זה שלב חשוב, אל תזלזלו בו ואל תקצרו אותו; הלישה הזאת מרככת את הכרוב ומכניסה אליו את כל הטעמים של הרוטב.

4 מניחים לסלט לעמוד כשעה ומגישים.

לבלוג של רותם ליברזון

לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

בתיאבון!