צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל
צ’יפס קייל
נסו להכין את הצ'יפס הזה בפעם הבאה שאתם מארחים, ותראו איזו השפעה יש לקייל על אנשים. ראשית הם יחשבו שאתם אלופי האוכל הבריא, שנית שאתם אניני טעם ושלישית שאתם פשוט מכינים אוכל מצוין. רושם בחצי דקה
רותם ליברזון | mako אוכל
| פורסם 26/12/22
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
סלסילת עלי קייל
כף שמן זית
רבע כפית מלח אטלנטי
קורט צ'ילי יבש
חצי כפית כורכום
מעט פרמזן
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-150 מעלות.
2 קורעים את עלי הקייל לפיסות בינוניות ומעבירים לקערה. מערבבים היטב עם שמן הזית והתבלינים ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
3 מסדרים את העלים באופן מרווח יחסית, כך שלא יכסו זה את זה.
4 אופים 20-25 דקות, מגררים פרמזן ומגישים.
>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון
בתיאבון!