צילום׃ אמיר מנחם, mako אוכל
סלט פאטוש מושלם בכלום עבודה
קבלו מתכון לסלט שאפשר לאכול כמנה עיקרית או כתוספת, ולא משנה מה, אין סיכוי שלא יתחסל. מנה מהממת עם כל מה שטרי וכיפי בסלט ועם תוספת קרנצ'ית
רותם ליברזון | mako אוכל
| פורסם 14/11/23
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
2 מלפפונים טריים
2 עגבניות
בצל סגול בינוני
חופן פטרוזליה
חופן נענע
כף גדושה סומאק
פיתה
מיץ לימון
שמן זית
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 קוצצים גס את העגבניות, המלפפונים והבצל.
2 קולים או מטגנים מעט את הפיתה עד שהיא זהובה וקורעים אותה לחתיכות גסות של בערך 3 ס״מ.
>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון
3 קוצצים גס את הנענע והפטרוזיליה.
4 מערבבים הכל ביחד ומתבלים בשמן זית, לימון, מלח ופלפל. זורים את הסומאק, מגישים וטורפים.
* פורסם במקור ב-26/04/2021