צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל
תפוחי אדמה תפוצ'יפס
זהירות, מדובר בתבנית שמרגע שהיא מונחת על השולחן (או למעשה יוצאת מהתנור) - מספיק למצמץ בשביל לגלות שהיא התרוקנה כמעט כליל. יש לכם מנדולינה בבית? אז יאללה, לעבודה
רותם ליברזון | mako אוכל
| פורסם 29/07/24
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
6-7 תפוחי אדמה, שטופים ומיובשים
רבע כוס שמן זית
מלח
פלפל שחור
צ'ילי חריף גרוס ו/או עלי תימין, למי שאוהב
להגשה (לא חובה):
שן שום
לימון
אופן ההכנה:
1 פורסים את תפוחי האדמה במנדולינה הכי דק שאפשר. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מערבבים את תפוחי האדמה עם שאר המרכיבים.
3 מסדרים בתבנית מרופדת נייר אפייה בשכבה אחת.
4 צולים 40 דקות, או עד שתפוחי האדמה שחומים ופריכים. מגישים מיד.
** בהגשה אפשר לגרר על תפוחי האדמה קליפת לימון או שם שום טרייה.
>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון
בתיאבון!