צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל
צ'יפס קולרבי
את הצ'יפס הזה אפשר לטגן, אפשר לאפות (בתמונה אתם רואים את הגרסה האפויה) - ובכל מקרה מדובר בתוספת שנותנת קיק שווה ביותר לכל ארוחה שהיא
רותם ליברזון | mako אוכל
| פורסם 15/08/22
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
4 קולורבי, קלופים ופרוסים לרצועות בעובי אצבע
שמן
מלח
פלפל שחור
מעט פפריקה
להגשה:
קליפת לימון מגוררת
אופן ההכנה:
לגרסה מטוגנת:
1 מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר.
2 מטגנים את הקולרבי עד שהוא מזהיב יפה.
3 מוציאים לנייר סופג, מתבלים, מפזרים קליפת לימון מגוררת ומגישים.
לגרסה אפויה:
1 מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
2 מסדרים את מקלות הקולרבי בתבנית בשכבה אחת, משמנים ומתבלים.
3 צולים בתנור החם 30-40 דקות, עד להשחמה. מגישים עם קליפת לימון מגוררת.
>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון
בתיאבון!