אוכל
צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל

צ'יפס קולרבי

את הצ'יפס הזה אפשר לטגן, אפשר לאפות (בתמונה אתם רואים את הגרסה האפויה) - ובכל מקרה מדובר בתוספת שנותנת קיק שווה ביותר לכל ארוחה שהיא

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 15/08/22 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 56 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

4 קולורבי, קלופים ופרוסים לרצועות בעובי אצבע

שמן 

מלח

פלפל שחור

מעט פפריקה

להגשה:

קליפת לימון מגוררת

 

אופן ההכנה:

לגרסה מטוגנת:

1 מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר.

2 מטגנים את הקולרבי עד שהוא מזהיב יפה.

3 מוציאים לנייר סופג, מתבלים, מפזרים קליפת לימון מגוררת ומגישים.

לגרסה אפויה:

1 מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.

2 מסדרים את מקלות הקולרבי בתבנית בשכבה אחת, משמנים ומתבלים.

3 צולים בתנור החם 30-40 דקות, עד להשחמה. מגישים עם קליפת לימון מגוררת.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

בתיאבון!