אוכל
צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל

חזה עוף יווני במחבת

חזה עוף יבשושי הוא לא גזירת גורל. עם הצלייה הנכונה (שני שלבים, ממש כמו שכתוב), וחיזוק של שרייה במרינדה טובה, גם אתם יכולים להוציא מתחת ידיכם חתיכת חזה עוף לפנתיאון

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 26/07/21 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.7 109 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 חזות שלמים, חתוכים באמצע (חצאי פרפרים)

6 כפות שמן זית

כפית אורגנו יבש

כפית תימין יבש

כפית שטוחה מלח

מעט פלפל שחור

קליפה מגוררת מחצי לימון

חצאי לימון, להגשה

אופן ההכנה:

1 מערבבים את שמן הזית עם כל התבלינים ומכניסים את חזות העוף למשך שעה.

2 מלהיטים מחבת ומניחים את חזות העוף. מטגנים 5 דקות, עד להשחמה יפה, הופכים לצד השני ומטגנים 5 דקות נוספות.

3 מנמיכים את הלהבה וממשיכים לצלות עוד כ-3 דקות מכל צד (ללא כיסוי), עד שהחזות לבנים לגמרי בפנים.

4 מגישים מיד לצד חצאי לימון.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

חזה עוף יווני (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
חזה עוף יווני|צילום: רותם ליברזון, mako אוכל

בתיאבון!