אוכל
צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל

חצילים בסגנון אסייתי

תמיד כיף להכניס סלט חדש לארסנל מתכוני התוספות והירקות, בטח שבחודשי הקיץ. במנה הזאת יש את כל הטעמים האסייתיים האהובים: קצת מתוק, קצת חריף, קצת חמוץ ואפילו לא צריך לטגן את החצילים. תוספת מנצחת

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 26/06/23 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.9 28 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

5 חצילים תאילנדיים

ג'ינג'ר טרי מגורר (4 ס"מ)

4 שיני שום קצוצות

4 כפות סויה

כף סילאן

כף שמן סומסום

כף מחוקה קורנפלור

4 כפות מים

צ'ילי טרי אדום קצוץ דק

לקישוט:

כוס כוסברה קצוצה

כף שומשום

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 מקלפים את החצילים אם רוצים (לא חובה), ואז פורסים אותם לרבעים. 

3 משמנים מעט את החצילים ואופים עד להשחמה משני הצדדים. 

4 מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב. 

5 כשהצילים מוכנים - יוצקים מעליהם את הרוטב, מערבבים היטב ומפזרים מעל שומשום וכוסברה. 

>> לבלוג של רותם ליברזון

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

בתיאבון!