צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל
חצילים בסגנון אסייתי
תמיד כיף להכניס סלט חדש לארסנל מתכוני התוספות והירקות, בטח שבחודשי הקיץ. במנה הזאת יש את כל הטעמים האסייתיים האהובים: קצת מתוק, קצת חריף, קצת חמוץ ואפילו לא צריך לטגן את החצילים. תוספת מנצחת
רותם ליברזון | mako אוכל
| פורסם 26/06/23
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
5 חצילים תאילנדיים
ג'ינג'ר טרי מגורר (4 ס"מ)
4 שיני שום קצוצות
4 כפות סויה
כף סילאן
כף שמן סומסום
כף מחוקה קורנפלור
4 כפות מים
צ'ילי טרי אדום קצוץ דק
לקישוט:
כוס כוסברה קצוצה
כף שומשום
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מקלפים את החצילים אם רוצים (לא חובה), ואז פורסים אותם לרבעים.
3 משמנים מעט את החצילים ואופים עד להשחמה משני הצדדים.
4 מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב.
5 כשהצילים מוכנים - יוצקים מעליהם את הרוטב, מערבבים היטב ומפזרים מעל שומשום וכוסברה.
>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון
בתיאבון!