אוכל
צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל

כרוב ודלעת ערמונים בתנור

יש ירקות בתנור, ויש את התבנית הזו. ומה כבר יש בה? בסך הכל כרוב אחד וכמה דלעות ערמונים, כל אחד עם התיבול שמתאים לו בדיוק. שעתיים בתנור - וקיבלתם את התוספת המושלמת

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 21/08/23 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.9 27 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

כרוב אחד, חתוך ל-8 פלחים

3 דלעות ערמונים, חצויות

לתיבול הדלעות:

חצי כוס שמן זית

3 כפות סירופ מייפל 

2 שיני שום, כתושות

מלח

פלפל שחור

לתיבול הכרוב:

100 גרם חמאה

מלח גס

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומסדרים את הכרוב ודלעת הערמונים בתבנית.

2 מערבבים את מרכיבי התיבול של הדלעת ושופכים על חצאי הדלעת בנדיבות.

3 מניחים פיסות חמאה על פלחי הכרוב ומפזרים מעט מלח גס.

4 צולים ללא כיסוי שעתיים, או עד שהירקות שחומים ורכים.

לבלוג של רותם ליברזון

לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

בתיאבון!