צילום׃ אמיר מנחם, mako אוכל
שעועית ירוקה צלויה בתנור
אתם לא חושבים שהגיע הזמן לגוון קצת את השעועית המוקפצת רגילה? ההמלצה שלנו: שעועית צלויה בתנור עם טעמים שמחמיאים לה כמו בוקה לכלה. והבונוס: הכיריים נשארות פנויות
רותם ליברזון | mako אוכל
| פורסם 11/10/21
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
3 כוסות שעועית ירוקה טרייה
רבע כוס שמן זית
כוס זיתים (איזה שאוהבים), מגולענים
כפית מלח
קורט צ'ילי גרוס
קליפה מגוררת מלימון אחד
4 ענפי תימין
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-190 מעלות.
2 מערבבים את כל המרכיבים ומסדרים על נייר אפייה.
3 מסובבים את שולי נייר האפייה עד שמתקבלת מעין סוכרייה גדולה.
>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון
4 צולים בתנור החם 40 דקות.
5 פותחים את החלק העליון של נייר האפייה, מעלים את הטמפרטורה ל-200 מעלות וצולים במצב גריל עוד 5 דקות.
6 מגישים מיד.