אוכל
צילום׃ אמיר מנחם, mako אוכל

שעועית ירוקה צלויה בתנור

אתם לא חושבים שהגיע הזמן לגוון קצת את השעועית המוקפצת רגילה? ההמלצה שלנו: שעועית צלויה בתנור עם טעמים שמחמיאים לה כמו בוקה לכלה. והבונוס: הכיריים נשארות פנויות

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 11/10/21 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4 61 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

3 כוסות שעועית ירוקה טרייה

רבע כוס שמן זית

כוס זיתים (איזה שאוהבים), מגולענים

כפית מלח

קורט צ'ילי גרוס

קליפה מגוררת מלימון אחד

4 ענפי תימין

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-190 מעלות.

2 מערבבים את כל המרכיבים ומסדרים על נייר אפייה.

3 מסובבים את שולי נייר האפייה עד שמתקבלת מעין סוכרייה גדולה.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

4 צולים בתנור החם 40 דקות.

5 פותחים את החלק העליון של נייר האפייה, מעלים את הטמפרטורה ל-200 מעלות וצולים במצב גריל עוד 5 דקות.

6 מגישים מיד.