אוכל
צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל

במיה צלויה

במיה רירית? לא אצל רותם ליברזון. והיא אפילו לא הייתה צריכה להתאמץ הרבה - בסך הכל לצלות אותה בגריל, והנה היא פריכה וטעימה. אם אתם כבר על זה, למה שלא תזרקו פנימה כמה עגבניות שרי ושיני שום?

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 23/09/24 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

3 כוסות במיה

20 עגבניות שרי

10 שיני שום שלמות

10 גבעולי תימין

מלח

פלפל ירוק טרי

שמן זית

אופן ההכנה:

מתכונים לראש השנה

1 מחממים תנור לחום המקסימלי, מצב גריל.

2 מערבבים את כל המרכיבים ומעבירים לתבנית.

3 צולים 20-25 דקות, או עד שהכל פריך ושחום.

 לבלוג של רותם ליברזון

 לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

במיה צלויה של רותם ליברזון - לפני (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
במיה צלויה של רותם ליברזון - לפני|צילום: רותם ליברזון, mako אוכל