צילום׃ אמיר מנחם, mako אוכל
פסטה אלי אוליו
זה לא סתם שמנת הספגטי הזאת שומרת על מקומה בצמרת הקלאסיקות כבר כל כך הרבה שנים. טוב, אם אנחנו היינו משלבים בין שמן זית מעולה, שום, פטרוזיליה ופרמזן - והכל טרי טרי - כנראה גם אנחנו היינו מחזיקים יופי
רותם ליברזון | mako אוכל
| פורסם 04/04/22
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
חבילת ספגטי
חצי כוס שמן זית מעולה עדין
10 שיני שום, קצוצות דק
חצי צ'ילי אדום טרי, פרוס דק (או כפית צ'ילי יבש)
חבילת פטרוזיליה, קצוצה דק
מלח
פלפל שחור גרוס דק
חצי כוס פרמזן מגוררת
אופן ההכנה:
1 מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן, ובזמן שהוא מתבשל מכינים את הרוטב.
2. מחממים את שמן הזית על אש בינונית במחבת רחבה ועמוקה ומטגנים את השום קצרצרות. מנמיכים את האש, מוסיפים את הצ'ילי ומסירים מיד מהאש (השום צריך להישאר בהיר).
3 מוסיפים את הפסטה המוכנה ו-2 כפות ממי הבישול ומערבבים.
4 מוסיפים פטרוזיליה קצוצה, מלח, פלפל ופרמזן ומגישים.
>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון
בתיאבון!