אוכל
צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל

מרק תירס לבן

התירס הלבן שונה מאחיו הצהבהב לא רק במראה אלא גם במתיקות - מה שאומר שהמרק הזה הוא לא רק קליל להכנה, סתווי וטעים - גם יש בו מתקתקות שעושה טוב על הלב

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 07/03/22 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.8 22 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

5 קלחי תירס לבן טריים

בצל, קצוץ

5 שיני שום, קצוצות

מעט שמן זית

מלח

פלפל שחור או מעט צ'ילי

לקישוט: בצל ירוק קצוץ

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצל והשום בסיר עם מעט שמן זית עד הזהבה.

2 מסירים את הגרגירים מהקלחים בעזרת סכין ומוסיפים לסיר לטיגון קצר.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

3 מוסיפים 3 כוסות מים ומתבלים במלח, פלפל שחור או מעט צ'ילי. מביאים לרתיחה ומבשלים 4 דקות.

4 טוחנים את המרק בבלנדר ומגישים עם המון בצל ירוק.