צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל
מרק תירס לבן
התירס הלבן שונה מאחיו הצהבהב לא רק במראה אלא גם במתיקות - מה שאומר שהמרק הזה הוא לא רק קליל להכנה, סתווי וטעים - גם יש בו מתקתקות שעושה טוב על הלב
רותם ליברזון | mako אוכל
| פורסם 07/03/22
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
5 קלחי תירס לבן טריים
בצל, קצוץ
5 שיני שום, קצוצות
מעט שמן זית
מלח
פלפל שחור או מעט צ'ילי
לקישוט: בצל ירוק קצוץ
אופן ההכנה:
1 מטגנים את הבצל והשום בסיר עם מעט שמן זית עד הזהבה.
2 מסירים את הגרגירים מהקלחים בעזרת סכין ומוסיפים לסיר לטיגון קצר.
>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון
3 מוסיפים 3 כוסות מים ומתבלים במלח, פלפל שחור או מעט צ'ילי. מביאים לרתיחה ומבשלים 4 דקות.
4 טוחנים את המרק בבלנדר ומגישים עם המון בצל ירוק.