אוכל
צילום׃ אמיר מנחם, mako אוכל

פרגיות במרינדה הכי טעימה בעולם

פרגיות במחבת יכולות להיות הנאה צרופה, עסיסית ועשירה בטעמים שמתפוצצים בפה בשמחה, או לחלופין מופת של יבשושיות עצובה ותפלה. עם המתכון הזה תמיד תמיד תישארו בצד הטוב של המתרס

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 30/10/23 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.6 306 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

קילו פרגיות, חתוכות לקוביות

למרינדה:

3 כפות רוטב סויה 

3 כפות מייפל טהור 

כפית קליפת ליים מגוררת 

4 שיני שום, כתושות 

כף ג'ינג'ר כתוש

1 כף שמן זית 

כף רוטב סריראצ'ה

להגשה:

בצל ירוק, קצוץ דק

אופן ההכנה:

1. מערבבים בקערה גדולה את מרכיבי המרינדה.

2 מוסיפים את הפרגיות ומשרים כחצי שעה (או עד לילה) במקרר.

3 מחממים היטב מחבת על אש גבוהה. צולים את הפרגיות עם המרינדה (ללא כיסוי) בערך 2-3 דקות מכל צד, עד שהן שחומות ומקורמלות מבחוץ ומוכנות מבפנים.

4 מפזרים בצל ירוק ומגישים מיד.

פרגיות במרינדה, רותם ליברזון (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
פרגיות במרינדה, רותם ליברזון|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

 >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

בתיאבון!