צילום׃ אמיר מנחם, mako אוכל
פרגיות במרינדה הכי טעימה בעולם
פרגיות במחבת יכולות להיות הנאה צרופה, עסיסית ועשירה בטעמים שמתפוצצים בפה בשמחה, או לחלופין מופת של יבשושיות עצובה ותפלה. עם המתכון הזה תמיד תמיד תישארו בצד הטוב של המתרס
רותם ליברזון | mako אוכל
| פורסם 30/10/23
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
קילו פרגיות, חתוכות לקוביות
למרינדה:
3 כפות רוטב סויה
3 כפות מייפל טהור
כפית קליפת ליים מגוררת
4 שיני שום, כתושות
כף ג'ינג'ר כתוש
1 כף שמן זית
כף רוטב סריראצ'ה
להגשה:
בצל ירוק, קצוץ דק
אופן ההכנה:
1. מערבבים בקערה גדולה את מרכיבי המרינדה.
2 מוסיפים את הפרגיות ומשרים כחצי שעה (או עד לילה) במקרר.
3 מחממים היטב מחבת על אש גבוהה. צולים את הפרגיות עם המרינדה (ללא כיסוי) בערך 2-3 דקות מכל צד, עד שהן שחומות ומקורמלות מבחוץ ומוכנות מבפנים.
4 מפזרים בצל ירוק ומגישים מיד.
>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון
בתיאבון!