צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל
לביבות פטה
זאת ארוחת הערב שלנו להיום, ואנחנו כבר לא יכולים לחכות: לביבות מגבינת פטה עם קצת חיזוק של ירק, שמגישים עם יוגורט ופלח של לימון ומתחילים את הערב שמחים וטובי לב
רותם ליברזון | mako אוכל
| פורסם 18/07/22
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
חבילת פטה 20 אחוז שומן או פחות (500 גרם לפני סינון), מפוררת
3 קישואים, מגוררים גס
4 גבעולי בצל ירוק, קצוצים דק
קליפה מגוררת מלימון אחד
2 ביצים
חצי כוס פנקו
חצי כפית מלח
פלפל שחור
חצי כפית כורכום (לא חובה)
חופן נענע קצוצה
לטיגון:
שמן צמחי
אופן ההכנה:
1 מחממים שמן לטיגון ומערבבים את כל מרכיבי הלביבות.
2 מכינים לביבות ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה.
>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון
** מומלץ להגיש עם יוגורט ופלח לימון.