אוכל
צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל

לביבות פטה

זאת ארוחת הערב שלנו להיום, ואנחנו כבר לא יכולים לחכות: לביבות מגבינת פטה עם קצת חיזוק של ירק, שמגישים עם יוגורט ופלח של לימון ומתחילים את הערב שמחים וטובי לב

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 18/07/22 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.6 25 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

חבילת פטה 20 אחוז שומן או פחות (500 גרם לפני סינון), מפוררת

3 קישואים, מגוררים גס

4 גבעולי בצל ירוק, קצוצים דק

קליפה מגוררת מלימון אחד

2 ביצים

חצי כוס פנקו

חצי כפית מלח

פלפל שחור

חצי כפית כורכום (לא חובה)

חופן נענע קצוצה

לטיגון:

שמן צמחי

אופן ההכנה:

1 מחממים שמן לטיגון ומערבבים את כל מרכיבי הלביבות.

2 מכינים לביבות ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

** מומלץ להגיש עם יוגורט ופלח לימון.