צילום׃ רותם ליברזון, אוכל טוב, mako
סלט יווני
ומה ליד כל הקישים, הלחמים והגבינות? סלט כמובן, ועדיף יותר מאחד. אז עם הסלט השני אנחנו מרשים לכם להתבחבש, אבל הראשון? הראשון חייב להיות סלט יווני
רותם ליברזון | אוכל טוב, mako
| פורסם 30/05/22
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לסלט:
200 גרם גבינת פטה, חתוכה גס
2 מלפפונים לא קלופים, חתוכים גס
2 עגבניות בשלות, פרוסות לרבעים
חצי בצל אדום, פרוס
חופן זיתי קלמטה
לרוטב:
שמן זית בנדיבות
מיץ מחצי לימון
מלח
פלפל שחור
תימין או אורגנו מיובש
כף חומץ שרי
אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלט.
2 מערבבים בנפרד את מרכיבי הרוטב ושופכים על הירקות.