אוכל
צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל

סלט חסות ועגבניות חרוך

חם וקר, פריך, חרפרף וחמצמץ - הסלט הזה של רותם ליברזון, שמשלב חסות ועגבניות שרי בגרסה טרייה וחרוכה במחבת, הוא כל מה שאנחנו רוצים ליד העיקרית שלנו (וכן, אנחנו מרשים להעתיק את הרוטב לסלטים אחרים)

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 22/11/21 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.8 21 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

ראש חסה, חתוך ל-4 רבעים

20 עגבניות שרי, חצויות (אפשר לגוון בגדלים והצבעים)

שמן זית

לוויניגרט:

רבע כוס שמן זית

מיץ מחצי לימון

כפית סומאק

חצי כפית מלח

רבע כפית פתיתי צ'ילי חריף 

אופן ההכנה:

1 מחממים מחבת עם מעט שמן זית וחורכים מחצית מכמות העגבניות (10 חצויות) ומחצית מכמות החסה (2 רבעים) מכל הצדדים.

2 מסדרים בקערה את החסות והעגבניות הטריות, וביניהן את החרוכות.

3 מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ושופכים על הסלט. מגישים מיד.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

** אפשר להגיש עם פרמזן מגוררת ו/או עם עיגולי גבינת עיזים.