צילום׃ רותם ליברזון, אוכל טוב, mako
ביצים ממולאות
נכון שביצים פחות או יותר מגיעות ממולאות בילט אין, אבל במקום לרוקן חלמון ולערבב אותו עם קצת מיונז ושמיר - כאן המילוי מקבל חיזוק של גוואקמולי - וכמה שזה הולך טוב ביחד. להגיש בהדלקת נר שני? אליפות
רותם ליברזון | אוכל טוב, mako
| פורסם 19/12/22
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
8 ביצים
2 אבוקדו בשלים
בצל סגול
עגבנייה
חופן כוסברה
לימון
מלח
פלפל שחור
לקישוט:
צ'ילי טרי, פרוס לפרוסות דקות
2 גבעולי בצל ירוק, קצוצים דק
אופן ההכנה:
1 מבשלים את הביצים 8 דקות במים רותחים. מוציאים מהמים ומצננים במי קרח.
2 קוצצים את את הבצל והכוסברה דק, ואת העגבנייה חותכים לקוביות קטנות.
3 מועכים היטב את האבוקדו.
4 חותכים את הביצים לרוחבן, מרוקנים את החלמונים ומועכים אותם היטב. את "סירות" החלבון מסדרים על צלחת.
5 מועכים את חלמונים ומערבבים עם הירקות הקצוצים והאבוקדו. מוסיפים מיץ לימון לפי הטעם, מלח ופלפל.
6 ממלאים את חצאי החלבונים בממרח הגוואקמולי, מוסיפים צ'ילי ובצל ירוק לקישוט, ומגישים.
>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון
בתיאבון!