אוכל
צילום׃ אמיר מנחם

פטריות פורטובלו ממולאות בגבינות

מנת פתיחה מושלמת לשבועות, ובכלל לחיים: פטריות פורטובלו בשרניות ממולאות במיקס גבינות (פטה, בולגרית, פרמזן, שמנת) ותיבול מדויק של תימין, פטרוזיליה ושום. ההנאה מובטחת

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 03/05/21 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 141 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 סלסלות פטריות פורטובלו 

למלית:

300 גבינת פטה עיזים מגורדת

100 גרם גבינה בולגרית מגורדת

4-5 כפות גדושות גבינת שמנת

1 כף עלי תימין טריים קצוצים

חופן פטרוזיליה קצוצה דק

1 בצל ירוק קצוץ דק (רק החלק הירוק)/עירית

קורט פלפל צ'ילי

פלפל שחור גרוס דק

2 שיני שום כתושות

50 גרם גבינת פרמזן מגוררת

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה את כל מרכיבי המילוי מלבד הפרמזן, עד שמקבלים תערובת אחידה.

>> מתכונים לשבועות

2 תולשים את הרגליים של הפטריות ומתבלים את הפטריות השלמות במעט מלח מבפנים.

3 יוצרים קציצות מתערובת הגבינות ומכניסים לפטריות. מפזרים מעל כל פטרייה מעט מגבינת הפרמזן המגוררת ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

4 אופים בחום של 200 מעלות כ-10 דקות, עד שהגבינה נמסה והפטריות מזהיבות מלמעלה.

_OBJ