צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל
שעועית ירוקה חגיגית
לא משנה מה התפריט שלכם לחג, אנחנו ממליצים בחום שתוסיפו לו את מנת השעועית הזו, שמכינים בפחות מחצי שעה וטורפים בשנייה וחצי. עוד לא נולד הצלי שלא נהנה משעועית ירוקה לצידו, באחריות
רותם ליברזון | mako אוכל
| פורסם 30/08/21
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
500 גרם שעועית ירוקה טרייה מאוד
רבע כוס שמן זית כתית מעולה
4 שיני שום, פרוסות דק
מיץ מחצי לימון
מלח גס
חצי כוס גרגירי רימון
אופן ההכנה:
1 מבשלים את השעועית הירוקה במים רותחים עם כף גדושה של מלח כ-10 דקות, עד שהן מתרככות מעט וצבען הופך לירוק זרחני. בינתיים מלהיטים מחבת.
2 מעבירים את השעועית מיד למחבת ומקפיצים קלות בשמן זית. מוסיפים את השום והלימון וממשיכים להקפיץ 3-4 דקות.
3 מעבירים לכלי הגשה, מפזרים מלח גס וגרגירי לימון ומגישים.
>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון
** אפשר לפזר מעל שקדים פרוסים קלויים או שומשום לבן.
** המנה טעימה חמה או בטמפרטורת החדר.