צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל
קוביות אורז צלויות עם סשימי
אם אתם בעניין של ארוחת ערב קלילה ומהירה, כזאת שמתקתקים צ'יק צ'ק ומרגישים כמו במסעדה אסייתית - הגעתם למקום הנכון
רותם ליברזון | mako אוכל
| פורסם 09/08/21
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
כוס אורז עגול
כף שומשום שחור
שמן שומשום
פילטים של דג טרי מאוד
סויה להגשה
אופן ההכנה:
1 מכינים סיר קטן של אורז עגול לפי הוראות יצרן. מערבבים עם השומשום השחור.
2 יוצרים ריבועים של אורז וקולים אותם מכל הכיוונים במחבת חמה מאוד עם מעט שמן שומשום עד להזהבה.
>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון
3 מניחים מעל כל ריבוע נתח יפה של דג טרי (חשוב שיהיה טרי מאוד).
4 מקשטים בטבעות צ'ילי חריף ומגישים עם רוטב סויה בצד.