אוכל
צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל

קוביות אורז צלויות עם סשימי

אם אתם בעניין של ארוחת ערב קלילה ומהירה, כזאת שמתקתקים צ'יק צ'ק ומרגישים כמו במסעדה אסייתית - הגעתם למקום הנכון

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 09/08/21 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.6 13 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

כוס אורז עגול

כף שומשום שחור

שמן שומשום

פילטים של דג טרי מאוד

סויה להגשה

אופן ההכנה:

1 מכינים סיר קטן של אורז עגול לפי הוראות יצרן. מערבבים עם השומשום השחור.

2 יוצרים ריבועים של אורז וקולים אותם מכל הכיוונים במחבת חמה מאוד עם מעט שמן שומשום עד להזהבה.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

3 מניחים מעל כל ריבוע נתח יפה של דג טרי (חשוב שיהיה טרי מאוד).

4 מקשטים בטבעות צ'ילי חריף ומגישים עם רוטב סויה בצד.