אוכל
צילום׃ רותם ליברזון, אוכל טוב, mako

תבשיל כרוב אדום שנטרף בשנייה

לא משנה מה המנה העיקרית, התבשיל הזה ישמח ללוות אותה, ויעשה את זה על הצד הטוב ביותר. אל תיבהלו מהסוכר החום והקינמון, מדובר בתוספת חמה לכל דבר, ולא סתם - בכזו שכדאי לכם לאמץ

רותם ליברזון | אוכל טוב, mako | פורסם 20/06/22 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 33 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

כרוב אדום בינוני

2 תפוחי עץ ירוקים

מעט שמן זית

כוס יין אדום

5 כפות חומץ תפוחים

3 כפות סוכר חום

מקל קינמון

כוס מים

אופן ההכנה:

1 חותכים את הכרוב והתפוחים לפרוסות דקות ככל האפשר.

2 מטגנים את הכרוב במחבת עם שמן זית עד שהוא מאבד מנפחו.

>> לבלוג של רותם ליברזון

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

3 מוסיפים את התפוחים עם היין, החומץ, הסוכר והקינמון וממשיכים לטגן תוך ערבוב 10 דקות.

4 מוסיפים את המים, מכסים ומבשלים 50 דקות על אש קטנה. מגישים חם או קר.