אוכל
צילום׃ מאיר קוקבוק, mako אוכל

קורן דוג סופר טעים

תאמינו או לא, מצאנו דרך לשדרג את הנקניקיות מבחינה תזונתית, ועל הדרך לעשות אותן אפילו יותר טעימות וכיפיות. אתם איתנו?

מאיר קוקבוק | mako אוכל | פורסם 16/09/13 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.2 18 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חבילת נקניקיות הודו מובחרות

1 כוס קמח תירס (פולנטה)

1 כוס קוואקר

1 ביצה

1 כוס בירה קרה

1 כף חרדל

אופן ההכנה:

1 טוחנים את קמח התירס והקוואקר במעבד מזון או בבלנדר מוט עד לקבלת מרקם דק (זה לוקח כדקה), ומעבירים לקערה.

2 מוסיפים את הביצה, הבירה והחרדל ובוחשים היטב עד לקבלת מרקם חלק ככל האפשר.

3 חותכים את הנקניקיות לחצי ונועצים בכל חצי נקניקייה קיסם מעץ. מכניסים את הנקניקיות לקערה כך שיהיו מכוסות לחלוטין..

4 עכשיו צריך לבחור אם רוצים לטגן את הנקניקיות או לאפות אותן. לטיגון: מחממים שמן עמוק ומכניסים את הנקניקיות עם הקיסמים. מטגנים משני הצדדים ומוציאים לספיגת עודפי שמן. לאפייה: מסדרים את הנקניקיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן, ואופים ב-170 מעלות 7 דקות. הופכים את הנקניקיות, מברישים את הצד העליון במעט שמן ואופים 7 דקות נוספות.

5 מגישים עם חרדל וקטשופ.

* בקרו בבלוג של מאירקוקבוק - ביסטייל

>> בשבוע שעבר הכנו פשטידות כרובית וברוקולי מעולות