קורן דוג סופר טעים
תאמינו או לא, מצאנו דרך לשדרג את הנקניקיות מבחינה תזונתית, ועל הדרך לעשות אותן אפילו יותר טעימות וכיפיות. אתם איתנו?
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
חבילת נקניקיות הודו מובחרות
1 כוס קמח תירס (פולנטה)
1 כוס קוואקר
1 ביצה
1 כוס בירה קרה
1 כף חרדל
אופן ההכנה:
1 טוחנים את קמח התירס והקוואקר במעבד מזון או בבלנדר מוט עד לקבלת מרקם דק (זה לוקח כדקה), ומעבירים לקערה.
2 מוסיפים את הביצה, הבירה והחרדל ובוחשים היטב עד לקבלת מרקם חלק ככל האפשר.
3 חותכים את הנקניקיות לחצי ונועצים בכל חצי נקניקייה קיסם מעץ. מכניסים את הנקניקיות לקערה כך שיהיו מכוסות לחלוטין..
4 עכשיו צריך לבחור אם רוצים לטגן את הנקניקיות או לאפות אותן. לטיגון: מחממים שמן עמוק ומכניסים את הנקניקיות עם הקיסמים. מטגנים משני הצדדים ומוציאים לספיגת עודפי שמן. לאפייה: מסדרים את הנקניקיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן, ואופים ב-170 מעלות 7 דקות. הופכים את הנקניקיות, מברישים את הצד העליון במעט שמן ואופים 7 דקות נוספות.
5 מגישים עם חרדל וקטשופ.
* בקרו בבלוג של מאירקוקבוק - ביסטייל