אוכל
צילום׃ שרית נובק, mako אוכל

עוגיות קוואקר

התלונה הקבועה על עוגיות קוואקר היא "אבל עם כל הסוכר הזה, כמה בריאות הן כבר יכולות להיות?". אז כאן, חברים, יש לנו תחליף מצוין לסוכר, כך שמהבעיה הזו נפטרנו

שרית נובק | mako אוכל | פורסם 14/06/20 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.1 52 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 ורבע כוסות קמח

2 כפיות אבקת אפייה

חצי כפית אבקת סודה לשתייה

2 כוסות קוואקר

קורט מלח

כפית קינמון

200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר

1 כוס תחליף סוכר חום על בסיס סטיביה

2 ביצים

כפית תמצית וניל

אופציה לציפוי:

50 גרם שוקולד מריר, מומס

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-170 מעלות.

2 מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, קוואקר, מלח וקינמון.

לבלוג של שרית - מיס פטל

עוגיות קוואקר עם טרוביה (צילום: שרית נובק, mako אוכל)
עוגיות קוואקר|צילום: שרית נובק, mako אוכל

3 מעבדים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה עם תחליף הסוכר כ-3 דקות.

4 מוסיפים את ביצים, אחת אחת, ומעבדים עד להטמעה. מוסיפים תמצית וניל.

5 מוסיפים את תערובת החומרים היבשים ומערבבים בעדינות רק עד להטמעה.

6 יוצרים עיגולים בגודל כדור פינג-פונג ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

7 מכניסים לתנור ואופים 15 דקות. מצננים. אם רוצים - מזלפים מעל העוגיות שוקולד מריר מומס.