כל הפיצות הרגילות דומות זו לזו. הפיצות עם התוספות, לעומת זאת, הן כבר סיפור אחר; לא סגורים אם הן מדהימות או מחרידות, אבל מה שבטוח - כל אחת מיוחדת בדרכה. לרשת דומינו'ס פיצה יש סניפים מסביב לגלובוס בשש יבשות, ובכל מדינה היא מקבלת את הטוויסט הייחודי של המקום, זה מה שנקרא גלוקליזציה. השאלה היחידה היא האם זה טעים.
יפן: רביעיית חורף עשירה
מדובר בפיצה שבעצם מורכבת מארבעה רבעים: האחד עם בשר מיושן, השני עם סרטנים ורוטב בויאבז, השלישי עם שרימפס בשום והרביעי עם בשר חזיר ורוטב עגבניות. מעבר לזה שעוד לא החלטנו מה אנחנו חושבים על כל רבע בנפרד, איך בדיוק מחליטים מי אוכל מה, ומאיפה מתחילים?
סין: פיצה שניצלונים
טוב, אז זאת לא באמת פיצה עם שניצלונים אבל זה די נראה ככה וגם לא רחוק מהמציאות. מצאנו בתפריט של דומינו'ס סין לא מעט קומבינציות מעניינות וזו אחת מהן - רגלי סרטנים ושרימפס. מעבר לכך בתפריט הסיני תמצאו תחת קטגוריית המשקאות, פרט לקולה ושות', גם מרקים ושלל מנות אורז.
איך אתם אוכלים את הפיצה שלכם? השתתפו בסקר ואולי תזכו בפיצה לשנה!
עוד ביפן: עוף ורוקפור
זה שהחליפו את המוצרלה ברוקפור זה מעניין (ויש בתפריט דומינו'ס יפן קטגוריה שלמה של פיצות רוקפור), אבל עוף? באמת? זה מוזר על כל פיצה, בכל מקרה. לא ננסה לעולם.
סינגפור: בצק פיצוץ
מעבר לכך שיש הרבה עוף גם בדומינו'ס הסינגפורית, מצאנו בתפריט את סדרת ה-Burst Crust: הבצק בעצם עשוי משתי שכבות דקות שביניהן יש מילויים שונים: קרם גבינת צ'דר ורוטב ברביקיו או קרם גבינת צ'דר וצ'ילי יבש, למשל. להביא לארץ, ויפה שעה אחת קודם.
ניגריה: פיצה עם בשר
והכוונה לבשר-בשר, לא איזה נקניק פפרוני או פרוסת בייקון. פשוט נתחים של בשר בקר כתוספת מקובלת לפיצה. פיצה צמחונית פחות הולכת בניגריה. האמת, קצת עשה לנו חשק לנסות, מין גרסה קיצונית לפיצה עם בולונז.
הודו: היזהרו מהחריף
כצפוי, בהודו לא מפחדים מפלפל חריף ונותנים את הכבוד לירקות. למשל - פיצה עם מלפפונים, תירס ופלפל חריף, או פיצה עם גבינת פניר מקומית, פלפל ירוק ושוב, הכוכב, פלפל חריף. אגב, יש בתפריט גם פיצות איטלקיות קלאסיות, והן יושבות תחת הקטגוריה "פיצות אקזוטיות". עולם, אתה מעניין.
ובינתיים בישראל: דומינו'ס משיקה את הפיצה המחוזקת עם בצק עגבניות! מישהו בסין רואה עכשיו ולא מאמין.
>> והנה מתכונים למאכלים בשני מרכיבים שאשכרה עובדים