mako
פרסומת

תקפידו על הכלל הזה ותקבלו עוף מושלם בתנור

פודקאסט "פה גדול" מארח את רן שמואלי לדון במנה שאין שולחן שבת, חג או אירוע בלעדיה: עוף צלוי בתנור. על מה חייבים להקפיד בכל מחיר ואיפה הכי כדאי לקנות עוף לשבת למי שאין לו כוחות להכין בעצמו

mako אוכל
פורסם:
אהרוני רוטיסרי שנקין עוף צלוי
אהרוני רוטיסרי שנקין עוף צלוי | צילום: דריה קוזמינה, יח"צ
הקישור הועתק

 

1. צריך להכניס את העוף לתנור בחום גבוה במיוחד: כ-220 מעלות לפחות, אחרת לא נקבל את אפקט הפריכות החיצונית והעוף עלול להתייבש. 

2. מעט זמן: אם אתם מארחים עם עוף צלוי, הכניסו אותו לתנור רק אחרי שהאורחים מגיעים, אחרת אתם בסכנה שהעוף יתייבש ועל זה מפספסים את כל המנה.

3. חומר הגלם: כמו בכל דבר, גם עוף באיכות טובה הוא משמעותי במיוחד, בטח במנה שהעוף במרכזה. השקיעו בחומר הגלם שלכם ואל תבחרו עוף לפי מבצעים.