1. אין שום סיכוי שלהבת המטבח הביתי שלכם יכולה להגיע לגבהים שהעבודה עם ווק מצריכה. לכן עדיף להסתפק במחבת עם שטח פנים רחב.
2. הכי חשוב - חממו את המחבת היטב לפני שאתם מתחילים. עשר דקות או רבע שעה יעשו את העבודה.
3. החום הוא האלמנט החשוב ביותר בהכנת מוקפץ. פישלתם איתו - יצאו לכם סמרטוטים. לכן חשוב לעבוד עם הירקות במנות קטנות ולא להעמיס את המחבת.
4. לא משנה באילו ירקות אתם משתמשים, חשוב לחתוך את כולם בערך באותו הגודל. ככה זה גם יהיה נוח יותר בביס וגם הבישול שלהם יהיה אחיד.
5. עבדו מהקשה אל הרך - התחילו עם הירקות הקשים יותר, ואחריהם הוסיפו את אלה שדורשים פחות בישול.
6. את החלבונים למוקפץ עדיף להכין בנפרד ולהוסיף רק ברגע האחרון, כדי שלא יתייבשו.
בתיאבון!