טבעות בצל פריכות
יש לנו חיבה גדולה לטבעות בצל, ושנים שאנחנו סובלים בשקט את הטעם התעשייתי ותועפות השמן, אבל לא עוד: קבלו מתכון לטבעות בצל בריאות, טעימות ומתובלות כמו שצריך, והכי חשוב: רק עם טיפ טיפונת שמן
פאולה רוזנברג | mako אוכל
| פורסם 23/03/16
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
3 בצלים גדולים
כוס קמח מלא
2 ביצים, טרופות עם טיפה שמן זית
פירורי לחם מקמח מלא
מעט פפריקה
מלח
פלפל שחור
כף שמן זית
אופן ההכנה:
1 מקלפים וחותכים את הבצלים לפרוסות מעט עבות, ומפרידים את הפרוסות לטבעות.
2 מכנסים את הטבעות למיקרוגל ל-2 דקות, לריכוך קל.
3 מכינים שלוש קערות: באחת שמים קמח, בשנייה טורפים ביצים ובשלישית מערבבים פירורי לחם, פפריקה, מלח ופלפל שחור.
4 טובלים את טבעות הבצל בקמח, אחר כך בביצים ואחר כך בפירורי הלחם. מוזגים מעליהן כפיות שמן זית ומכניסים למכשיר אקטיפרי למשך 20 דקות עד שהטבעות פריכות ושחומות, או אופים בתנור בחום של 190 מעלות למשך 10 דקות.