גלידת מנגו בריאה
רואים את הגלידה הזאת? יכולים לדמיין ילד שיגיד לה לא? מעולה, כי לא תאמינו כמה בריאות מסתתרת בפנים: המנגו, הבננה וזרעי הצ'יה הם רק ההתחלה. גלידה ביתית שקל להכין וכיף גדול לזלול
פאולה רוזנברג | ניופאן
| פורסם 10/07/16
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעתיים ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
2 מנגו, קלופים וחתוכים לקוביות ומוקפאים
2 בננות קפואות
כף זרעי צ'יה
רבע כוס דבש
רבע כפית קינמון
2 כפות קוקוס טחון
2 כפות ממרח שקדים
לקישוט:
2 כפות גרגירי רימון (לא חובה)
קוקוס מיובש
אופן ההכנה:
1 מכניסים את כל החומרים לבלנדר ומפעילים על לחצן השייקר. אם יש בלנדר רגיל, זה גם בסדר.
2 טוחנים היטב, עד שמתקבלת תערובת סמיכה, ומעבירים אותה לתבנית סיליקון באיזו צורה שרוצים. מקפיאים כשעתיים.
3 מוציאים את הגלידה מהתבנית לצלחת הגשה ומקשטים בגרגירי רימון (בעונה) ובקוקוס מיובש.