אוכל

גלידת מנגו בריאה

רואים את הגלידה הזאת? יכולים לדמיין ילד שיגיד לה לא? מעולה, כי לא תאמינו כמה בריאות מסתתרת בפנים: המנגו, הבננה וזרעי הצ'יה הם רק ההתחלה. גלידה ביתית שקל להכין וכיף גדול לזלול

פאולה רוזנברג | ניופאן | פורסם 10/07/16 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 26 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 מנגו, קלופים וחתוכים לקוביות ומוקפאים

2 בננות קפואות

כף זרעי צ'יה

רבע כוס דבש

רבע כפית קינמון

2 כפות קוקוס טחון

2 כפות ממרח שקדים

לקישוט:

2 כפות גרגירי רימון (לא חובה)

קוקוס מיובש 

אופן ההכנה:

1 מכניסים את כל החומרים לבלנדר ומפעילים על לחצן השייקר. אם יש בלנדר רגיל, זה גם בסדר.

2 טוחנים היטב, עד שמתקבלת תערובת סמיכה, ומעבירים אותה לתבנית סיליקון באיזו צורה שרוצים. מקפיאים כשעתיים.

3 מוציאים את הגלידה מהתבנית לצלחת הגשה ומקשטים בגרגירי רימון (בעונה) ובקוקוס מיובש.

>> לעוד מתכונים בריאים וטעימים