סלט אסייתי
מתכון לסלט אסייתי סופר בריא ועשיר בטעמים, שיוסיף צבע לשולחן שלכם וידרוש מכם רבע שעה גג. מה יש בפלא הזה? צנון, קולרבי, מלפפונים וכוסברה, ורוטב אליפות שמכיל רק דברים טובים
פאולה רוזנברג | mako אוכל
| פורסם 16/03/16
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
4 מלפפונים
3 צנוניות
2 קולרבי
1 כוס נבטי חמנייה, להגשה
לרוטב:
3 כפות סויה
3 כפות מיץ ליים
3 כפות מירין
כף דבש
כף שמן שומשום
מלח לפי הטעם
מעט צ'ילי, טרי או יבש
כוס עלי כוסברה
אופן ההכנה:
1 מתחילים מהרוטב: מערבבים את כל חומרי הרוטב ומעבדים בפולסים במעבד מזון ביחד עם הכוסברה. מניחים בצד.
2 חותכים את המלפפונים, הקולרבי והצנוניות לרצועות דקות בעזרת דיסקית הג'וליאן של מעבד המזון או סכין מתאימה, ומעבירים לקערה.
3 מוזגים מעל הירקות את הרוטב, מערבבים, מניחים כמה דקות לספיגת טעמים ומעבירים לצלחות הגשה. מעל כל מנה מוסיפים נבטי חמנייה.