הרוטב שיהפוך את הסלט שלכם לבריא
מתכון של פאולה רוזנברג עם המון מרכיבים טובים: מיוגורט עזים, דרך שמן קוקוס ועד משחת מיסו. וההכנה? ברור שכלום עבודה
פאולה רוזנברג | ניופאן
| פורסם 04/07/16
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
כוס יוגורט עזים
חצי כף שמן זית
חצי כף שמן קוקוס
2 כפיות משחת מיסו
2 שיני שום
מיץ מלימון אחד
2 כפיות חומץ תפוחים אורגני
חופן עלי נענע
כף דבש
כפית חרדל
אופן ההכנה:
1 מעבירים את כל החומרים לבלנדר מוט עם ראש של אביזר קיצוץ ומפעילים עד לקבלת תערובת חלקה.
2 אם יש ראש הקרמה לבלנדר - מחברים אותו ומפעילים עד לקבלת תערובת סמיכה וקרמית. אם אין - פשוט טוחנים עוד דקה-שתיים.
* אפשר להכין את הרוטב גם בבלנדר רגיל.