אוכל

הרוטב שיהפוך את הסלט שלכם לבריא

מתכון של פאולה רוזנברג עם המון מרכיבים טובים: מיוגורט עזים, דרך שמן קוקוס ועד משחת מיסו. וההכנה? ברור שכלום עבודה

פאולה רוזנברג | ניופאן | פורסם 04/07/16 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 1.8 19 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

כוס יוגורט עזים

חצי כף שמן זית

חצי כף שמן קוקוס

2 כפיות משחת מיסו

2 שיני שום

מיץ מלימון אחד

2 כפיות חומץ תפוחים אורגני

חופן עלי נענע

כף דבש

כפית חרדל

אופן ההכנה:

1 מעבירים את כל החומרים לבלנדר מוט עם ראש של אביזר קיצוץ ומפעילים עד לקבלת תערובת חלקה.

2 אם יש ראש הקרמה לבלנדר - מחברים אותו ומפעילים עד לקבלת תערובת סמיכה וקרמית. אם אין - פשוט טוחנים עוד דקה-שתיים.

* אפשר להכין את הרוטב גם בבלנדר רגיל.

>> בפעם שעברה הכנו לחם שיבולת שועל ופרג - בלי שמרים

>> לעוד מתכונים בריאים וטעימים