אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

סלט פסטה ברוטב עשבי תיבול

אם לא היינו טועמים בעצמנו, לא היינו מאמינים שסלט כל כך בריא יכול להיות עד כדי כך טעים. מתכון של מסעדת פרש קיטשן

| מסעדת פרש קיטשן | פורסם 13/06/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.2 18 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

לסלט:

200 גרם פסטה פנה מחיטה מלאה, מבושלת למצב של אל דנטה
ככף וחצי ממרח פסטו
2 עגבניות מיובשות חתוכות לרצועות
5 עגבניות שרי חצויות
בערך כף פלפל אדום קלוי
בערך כף פלפל צהוב קלוי
מלח ופלפל

לרוטב:

ככף וחצי שמן זית איכותי
כחצי כף חומץ בן יין
כחצי כף מיץ לימון
שן שום
בערך כפית כוסברה טרייה קצוצה
בערך כפית נענע טרייה קצוצה
בערך כפית פטרוזיליה טרייה קצוצה
בערך כפית בצל ירוק טרי קצוץ
קורט מלח

להגשה:

30 גרם גבינת פטה 5%
20 גרם אגוזי מלך קצוצים
5 זיתי קלמטה

אופן ההכנה:

1 מערבבים את כל מרכיבי הסלט היטב.

2 מכינים את הרוטב: טוחנים במעבד מזון את הירוקים עם השום, ומוזגים פנימה לאט לאט את השמן מלמעלה. שופכים על הסלט.

3 מגררים מלמעלה את הפטה, ומפזרים את האגוזים והזיתים.