אוכל
צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל

סלט פסטה עם עוף ופלפלים מוקפצים

20 דקות בסך הכל ויש לכם מנה נהדרת שאפשר לאכול גם חמה וגם קרה. לא רוצים תערובת קייג'ון? אתם יכולים להחליף לכל תערובת אותה לכל תיבול אחר שאוהבים

יניב פרטוש תמיר | mako אוכל | פורסם 23/03/14 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.8 65 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

  

מרכיבים (4 מנות):

חבילה פסטה פנה טריקולור, מבושלת לפי הוראות היצרן

2 יחידות חזה עוף שלם

מעט שמן זית

50 גרם תערובות תבלין קייג'ון (תערובת תבלינים שאפשר לקנות מוכנה מראש)

פלפל ירוק

פלפלים אדומים

פלפל אדום חריף

חצי ראש שום, קלוף

צרור פטרוזיליה טרייה קצוצה

מלח גס

פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 פורסים את חזה העוף ל-4 שניצלים, משמנים אותם ומפזרים עליהם את תבלין הקייג'ון.  

פסטה (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
המרכיבים|צילום: אסף אמברם, mako אוכל
פסטה (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
פורסים את העוף|צילום: אסף אמברם, mako אוכל
פסטה (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
מתבלים את העוף בתערובת הקייג'ון|צילום: אסף אמברם, mako אוכל

2 מחממים מחבת פסים משומנת וצולים את חזה העוף על להבה חזקה כשתי דקות מכל צד. מניחים בצד.

פסטה (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
צולים את העוף על מחבת פסים|צילום: אסף אמברם, mako אוכל

 3 חותכים את הפלפלים לקוביות ואת השום לפרוסות, מקפצים במחבת כ-3-4 דקות ומניחים בצד.

פסטה (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
מקפיצים את הפלפלים במחבת|צילום: אסף אמברם, mako אוכל
פסטה (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
פורסים את העוף המוכן|צילום: אסף אמברם, mako אוכל

 4 חותכים את חזה העוף לקוביות ומערבבים יחד עם הפסטה, תערובת הפלפלים והפטרוזיליה הקצוצה. מתבלים במעט מלח ופלפל שחור גרוס, מזלפים שמן זית ומגישים.

>> בשבוע שעבר הכנו פנה עם חזה עוף, ברוקולי ואפונה