צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל
פסטה עם קציצות עסיסיות
מתי בפעם האחרונה הכנתם פסטה עם כדורי בשר ממש אבל ממש טובים? מוסיפים אליהם תפוח אדמה ומקבלים מנה משביעה וטעימה במיוחד. כך תכינו אותה - צעד אחר צעד
יניב פרטוש תמיר | ברילה
| פורסם 09/02/14
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
1 חבילה של קונכיות פסטה
קילו בשר בקר טחון
תפוח אדמה
בצל, קצוץ
1/2 צרור פטרוזיליה, קצוץ
מלח
פלפל שחור
3 צנצנות של רוטב עגבניות מוכן, או רוטב עגבניות ביתי
אופן ההכנה:
>> רוצים לזכות בקורס בישול באיטליה על חשבוננו? לחצו כאן
1 מגרדים בפומפייה את תפוח האדמה ומערבבים יחד עם הבשר הטחון, הבצל והפטרוזיליה הקצוצה. מתבלים במלח ופלפל, מכדררים את התערובת לקציצות קטנות ומניחים בצד.
2 מחממים את רוטב העגבניות בסיר (או מכינים רוטב עגבניות ביתי). כשהרוטב חם מוסיפים לתוכו את הקציצות ומבשלים על להבה נמוכה כשעה. טועמים ומשפרים טעם.
3 מכינים את הפסטה על פי הוראות היצרן.
4 מניחים בקערה את הפסטה ויוצקים עליה את הקציצות והרוטב. מקשטים במעט פטרוזיליה קצוצה ומגישים.