mako
פרסומת

כל הסיבות לטוס לאיטליה, ועוד על חשבוננו

פיצה מהבילה, פולנטה קרמית וכדורי בשר עסיסיים - לא הייתם רוצים לדעת להכין אוכל איטלקי מושלם? עכשיו אתם יכולים! כך תזכו בקורס בישול חלומי של שבוע בארץ המגף, האוכל והיין

mako אוכל
פורסם:
הקישור הועתק

אח, איטליה איטליה. אין ארץ שמתקשרת יותר ממנה לאוכל, ליין ולחיים הטובים. צריך רק להגיד את צמד המילים "אוכל איטלקי" וכבר עולות בראש תמונות של פסטות, פיצות, פוקאצ'ות ועוד מאכלים מגרים. עוד רגע תראו פה תמונות מגרות ומהממות, שקצת יעזרו לכם להיכנס לראש האיטלקי. 

הנה מה שאנחנו מציעים לכם - אתם תשלחו לנו מתכון שווה לפסטה + תמונה שצילמתם ואנחנו נשלח אחד מכם לשבוע שלם באיטליה ולקורס בישול חלומי שכולל בישולים, טעימות, מישושים ועוד דברים מגונים שקשורים באוכל. לא שווה? 

אז מה אתם צריכים לעשות? ללחוץ כאן דבר ראשון, ולשלוח לנו מתכון ותמונה.

 

פיצה נמתחת
הו מאמא | צילום: מתוך chefthisup.com
פולנטה מתירס טרי
שלא לומר - מאמא מיה! | צילום: כפיר חרבי, mako אוכל
מדריך ניוקי 8
אפילו שהניוקי הזה עוד לפני בישול, אנחנו כבר מזילים ריר | צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
ניוקי ממולאים מוצרלה ברוטב עגבניות
ניוקי ממולאים מוצרלה ברוטב עגבניות. תהרגו אותנו עכשיו | צילום: רועי ברקוביץ', mako
פרסומת
ריזוטו תירס
ריזוטו. גם הוא יהיה בקורס | צילום: כפיר חרבי, mako אוכל
ריזוטו בטטה - מוכן
והנה עוד אחד | צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
סלט אנטיפסטי
גם לירקות האיטלקים עושים כבוד | צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
סלט פרשוטו, טעימא
פרושוטו, אגוזים, פרמזן. אגב, הקורס כולל ביקור במפעל פרמזן וגם אצל יצרני פרושוטו | צילום: עודד קרני, mako
פרסומת
פסטה עם רוטב עגבניות
סליחה, פשוט יש לנו חולשה לרוטב עגבניות עם הרבה פרמזן | צילום: עידית נרקיס כ"ץ, טעים!
קציצות בקר עם קונכיות פסטה
טוב בסדר, אנחנו מפסיקים. אבל הבנתם את הנקודה, כן? | צילום: אסף אמברם, mako אוכל

רוצים לדעת מול מי אתם מתמודדים? לחצו כאן ותראו את המתכונים ששאר הגולשים העלו