אוכל
צילום׃ דניאל לילה, רשת SPICES כלים וטעמים

מרק עוף עם קניידלך בסגנון אסייתי

מרק עוף מיוחד עם כפיר ליים וג'ינג'ר, ששוחים בו קניידלך מופלאים עם רוטב דגים. מגוונים את ארוחת החג

רונן פילוסוף | רשת SPICES כלים וטעמים | פורסם 25/03/09 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.4 28 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

למרק

2 ליטר מים

4 שיני שום פרוסות

מעט ג'ינג'ר

3 עלי כפיר ליים

3 גבעולי בצל ירוק

1/2 לימון פרוס

1 גמבה

מעט סויה

1/4 כרוב פרוס

פלפל אנגלי

עלה דפנה

לקניידלך

200 גרם קמח מצה

2 ביצים

1 כוס מים חמימים

1/2 כפית אבקת ג'ינג'ר

1/2 כפית אבקת שום

1 כף סויה

1 כף רוטב דגים-יש גם כשר בספייסס

אופן ההכנה:

הכנת הקניידלך:

1 מערבבים את הקמח עם הג'ינג'ר ואבקת השום. מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים היטב ונותנים לנוח במקרר כשעה.

2 יוצרים מהתערובת כדורים קטנים וזורקים אותם למים רותחים מומלחים ומתובלים במעט גרגרי פלפל אנגלי ועלה דפנה.

3 מבשלים כרבע שעה.

הכנת המרק:

1. מביאים את המים עם עלי הכפיר לים לרתיחה, מוסיפים את שאר המרכיבים ממשיכים לבשל עוד כ-10 דקות ומתקנים תיבול.

2 את הקניידלך מוסיפים למרק בהגשה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לפסח