צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
שוקי עוף עם פלפלים
אין מתכון פשוט מזה: מערבבים את כל החומרים בתבנית וזורקים לתנור. אחרי שעה וחצי של אפייה אתם מקבלים עוף שחום ועסיסי עם פלפלים רכים ומתוקים
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 29/03/13
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
20 שוקי עוף
5 פלפלים אדומים וצהובים, חתוכים לרצועות
חבילה של פלפלים קטנים מתוקים
7 שיני שום, קצוצuת
2 כפיות כמון
3 כפיות פפריקה מתוקה
חופן כוסברה קצוצה (לא חובה)
מלח
פלפל שחור
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
1 מניחים בתבנית אפייה את כל המצרכים. מערבבים היטב, מכסים בנייר אפייה ומעל נייר אלומיניום.
2 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות לחצי שעה. אחרי חצי שעה מורידים את החום ל-180 מעלות ואופים שעה נוספת.
אפשר להגיש עם פירה או אורז.
* הכלים באדיבות: ב. א. גרף יעוץ וסחר בע״מ, רחוב זבולון 28 תל אביב
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!