צילום׃ אסתי רותם, mako אוכל
עוגיות שוקולד לפסח
אין סוף ליתרונות של העוגיות האלה: פרווה, בלי שמן או חמאה וללא גלוטן - קבלו עוגייה מהחלומות, שכל כולה שוקולד
אסתי רותם | mako אוכל
| פורסם 20/03/13
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
100 גרם אבקת סוכר
חצי כוס קקאו
שלושת רבעי כוס קורנפלור
חצי כוס סוכר
חצי כפית מלח
2 ביצים
200 גרם שוקולד מריר, קצוץ
אופן ההכנה:
** המתכון תוקן ונערך מחדש באפריל 2022 **
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מנפים לקערה את כל החומרים היבשים (הניפוי יעזור לתערובת להיות אוורירית יותר). מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב. הכי קל ומומלץ להשתמש במעבד מזון.
3 מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומערבבים.
4 בעזרת שתי כפיות מניחים תלוליות קטנות על תבנית מרופדת בנייר אפייה. משאירים רווחים גדולים בין התלוליות – העוגיות משתטחות ומתפשטות באפייה.
5 אופים 10 דקות. מוציאים ומניחים לעוגיות להתקרר לחלוטין לפני שמפרידים אותן מהנייר. שומרים בכלי אטום.