אוכל
צילום׃ אסתי רותם, mako אוכל

עוגיות שוקולד לפסח

אין סוף ליתרונות של העוגיות האלה: פרווה, בלי שמן או חמאה וללא גלוטן - קבלו עוגייה מהחלומות, שכל כולה שוקולד

אסתי רותם | mako אוכל | פורסם 20/03/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.3 211 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

100 גרם אבקת סוכר

חצי כוס קקאו

שלושת רבעי כוס קורנפלור

חצי כוס סוכר

חצי כפית מלח

2 ביצים

200 גרם שוקולד מריר, קצוץ

אופן ההכנה:

** המתכון תוקן ונערך מחדש באפריל 2022 **

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

>> כל המתכונים לפסח

2 מנפים לקערה את כל החומרים היבשים (הניפוי יעזור לתערובת להיות אוורירית יותר). מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב. הכי קל ומומלץ להשתמש במעבד מזון.

3 מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומערבבים.

4 בעזרת שתי כפיות מניחים תלוליות קטנות על תבנית מרופדת בנייר אפייה. משאירים רווחים גדולים בין התלוליות – העוגיות משתטחות ומתפשטות באפייה.

5 אופים 10 דקות. מוציאים ומניחים לעוגיות להתקרר לחלוטין לפני שמפרידים אותן מהנייר. שומרים בכלי אטום.