אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

עוגיות מושלמות לפסח

מתכון לחג לעוגיות דקות ומלאות בכל טוב: שקדים, גרעינים, קוקוס ודבש. חצי שעה גג והן שלכם

רני ריבלין | קפה יפו | פורסם 04/04/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 23 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (20 מנות):

50 גרם שקדים (חצי כוס)

50 גרם גרעיני דלעת (חצי כוס)

50 גרם גרעיני חמנייה (חצי כוס)

25 גרם שומשום (רבע כוס)

25 גרם קוקוס (רבע כוס)

2 חלבונים

50 גרם דבש (2 כפות)

אופן ההכנה:

1 שמים את כל החומרים היבשים בקערה.

2 טורפים את החלבונים עם הדבש.

3 שופכים מעל החומרים היבשים ומערבבים.

הוראות אפיה:

1 מניחים גבעות שטוחות על מגש אפייה. אין צורך במרווחים גדולים העוגייה לא תופחת.

2 אופים ב-135 מעלות כ-20 דקות. העוגיות צריכות להיות זהובות ויבשות כאשר הן יוצאות מהתנור.

3 מצננים לחלוטין ומעבירים לקופסה אטומה.

* ניתן לגוון ולהוסיף או להחליף מגוון של אגוזים או גרעינים

* ניתן להחליף את הדבש בסוכרזית באבקה או תחליף סוכר אחר לעוגיות ללא סוכר.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> והנה עוד עוגיות כשל"פ מעולות