כן, אנחנו סאקרים של גרסאות מיוחדות לפיצות. תנו לנו מהדורות מוגבלות, טעמים מיוחדים ואפילו טעמים ביזאריים. לא תמיד נאהב אותם, אבל תמיד נסכים לנסות אותן. הגרסה האחרונה להגיע אלינו היא גרסת האביב של פיצה האט, שנקראית Hut and Honey.
מדובר בשיתוף פעולה עם יד מרדכי והמוצר הסופי הוא פיצה עם תוספת של גבינת ריקוטה ודבש. למרות שלרובנו זה נשמע כמו קינוח, הפיצה היא פיצה מלוחה, שלא אמורה להיאכל בתור קינוח.
אבל אנחנו פה כדי לדבר על הפיצה החדשה בכלל, אז הנה כל מה שחשבנו עליה. הרושם הראשוני מתחיל בריח שלה, שמורגש בו בעיקר הדבש, מה שגורם לתחושת בלבול קלה בגלל המתיקות שלו. בנגיסה הראשונה הפיצה לא מרגישה מתוקה מדי, וזה טוב. גבינת הריקוטה, שמזולפת על הגבינה בפסים דקים, היא ריקוטה על כל המעלות והמגרעות שלה. מצד אחד היא חמצמצה ומרעננת, מצד שני - היא משאירה תחושה מעט גרגרית בפה ואין לה יותר מדי טעם. השילוב עם המוצרלה ורוטב העגבניות יוצר טעם לא ממש ברור. הוא לא נוראי או לא טעים, הוא בעיקר מרגיש כמו טעם די מיותר שלא ממש חשבו עליו עד הסוף. בדרך כלל שילוב של מתוק ומלוח עובד עלינו טוב, אבל פה הוא הרגיש לנו מיותר ולא כמו משהו שנחשוב להזמין שוב. נוסיף שיש גם גרסה עם דבש חריף, אותה לא ניסינו, ואולי בה שילוב הטעמים עובד קצת יותר.
מהפיצה הרגילה נהננו הרבה יותר, אולי גם בגלל שפיצת הריקוטה היא פיצה מהסוג הדק של האט, ולא הפיצה העבה והשמנונית שכל כך מזוהה איתם. בקיצור, ציפינו ליותר. הרבה יותר.