סוכריות קנדי קראש, עלית
תכלס, פדיחה. עכשיו מהדורת קנדי קראש? עכשיו? אחרי שאחרונות הדודות הבינו שתם זמנו, ופנו לאפסטור בבקשה לחלופה עדכנית יותר להעביר איתה את שעות הפנאי? אז התשובה היא כן. עכשיו. כנראה היה צריך לעבור חתיכת שרשרת פיקוד שם בעלית בשביל להגיע לביצוע של המהדורה הזו, של סוכריות בסגנון קנדי קראש.
ולעניין: בימים אלה מוציאה עלית מהדורה חדשה של ממתקים, כולם בעיצוב קנדי קראשי. יש שם סוכריות טופי בעטיפה מפוספסת, מטבעות שוקולד חלב כוכבים, עדשים צבעוניות קטנות קטנות פצפוניות ועוד. והאמת היא שלמעט עניין פגות התוקף של הטרנד, מדובר באחלה סדרה. העיצובים צבעוניים ומקסימים, העדשים מרנינים את הלב, ובאופן כללי, למרות העניין הפעוט עם הסוכר הלבן והפחמימות הריקות, ממתקים נוטים לעשות לנו את זה.
שורה תחתונה: לא מחדש כלום, אבל יפה ומתוק וטעים. 3.5 כוכבים.
מחיר: 7.50-16.60 שקלים.
>> היכנסו לעמוד של "אוכל טוב" בפייסבוק
שייק פרי, הגלידות של פלדמן
לגלידות נסטלה יש שלגון שאנחנו מאוד אוהבים. קוראים לו פרילי, והוא לגמרי שונה מהפרילי שאנחנו מכירים מהמקרר של הסופר. מדובר בארטיק שאין בו שום דבר חלבי, מעין שרבט על מקל, שמגיע בטעמים תות, מנגו או פסיפלורה. בהיותו עם 30 אחוז פרי אנחנו חשים שהוא בריא יחסית, וזה שאין בו המון קלוריות (משהו בסביבות ה-100) עוזר להתמכרות שלנו לא מעט.
כל הפתיחה הזו באה רק כהקדמה למוצר החדש של גלידות פלדמן, שהוא בעינינו עוד מאותו הדבר. גם בשייק פרי של פלדמן יש 30 אחוז פרי, וגם הוא עובר אחלה כקינוח בעת דיאטה – רק שלמרבה הצער, כמעט בכל אחד מהטעמים של השייק פרי היה משהו שגרם לנו לרטון. הטעם הראשון, אננס וקוקוס, היה טעים ממש, אבל פתיתי הקוקוס שנתקעו על הלשון הפעילו אצלנו את אינסטינקט היריקה; טעם פירות היער לקה בתופעה המעצבנת המאפיינת את כל פירות היער הקפואים – חתיכות מרגיזות של קליפות וגרעינים; ובטעם הפסיפלורה נותרו כמה גרעיני פסיפלורה, כנראה בכוונה, אבל אותנו זה לא שימח. השייק פרי תות-בננה היה היחיד שהרגיש לנו מסונן כראוי.
אז כאמור, יש לשער שבפלדמן בסך הכל רצו לשמור על אותנטיות, ולכן השאירו את השלגונים כמו שהם, אבל אנחנו הרגשנו שזה לא הוגן – לפנק אותנו בדבר מתיקה ועל הדרך לתקוע לנו דברים בין השיניים.
שורה תחתונה: בטעם טעים מאוד, במרקם קצת מעצבן. 3 כוכבים.
מחיר מומלץ: 8 שקלים לשלגון, 34.90 לחבילה של שישה.
בייגלה דקים דקים 100% חיטה מלאה, בייגל בייגל
הבייגלה הדקיקים החדשים של בייגל בייגל עושים אחלה עבודה, אפילו עם 100 אחוז חיטה מלאה, שזה מלא. למי שאינו יודע, ברוב הלחמים המלאים שאנחנו קונים יש רק 50 אחוז קמח מלא, והנה פה הלכו עם הסיבים התזונתיים עד הסוף, ויצא ממש בסדר. הבייגלה המלאים החדשים משביעים מאוד יחסית לבייגלה – קערית קטנה ונגמר המקום בבטן – והם גם קצת משאירים אחריהם אפקט של חנק, אבל אם זה עבר את הילדים, וגם אותנו בהתקף מנצ'יז מול הטלוויזיה, אנחנו מפרגנים.
שורה תחתונה: טיפה יבש, אבל שווה. 4 כוכבים.
מחיר: 7-11 שקלים לאריזת 300 גרם.
עוד באוכל טוב:
קראנצ'י נאגטס, טבעול
הנאגטס החדשים של טבעול הם בעצם שניצלי תירס קטנים – אז אם אתם מדמיינים משהו אחר אתם מוזמנים להפסיק. מכיוון ששניצל תירס הוא אחד הגילטי פלז'רס החביבים עלינו, גם את הנאגטס זללנו בתיאבון ובהנאה. כשהתפנינו לטעום את הנאגטס בטעם ברביקיו כבר ממש ראינו את האור – מדובר בביסלי לכל דבר, רק פחות קשיח, ובעיקר – ביסלי שאפשר להגיש בארוחת הערב ושום דבר לא קורה.
שורה תחתונה: טעם הברביקיו לגמרי עובר כחטיף, ואנחנו לא יודעים אם זה טוב או רע. 3 כוכבים.
מחיר מומלץ: 8-10 שקלים לחבילה אישית (6 יחידות, 160 גרם).
Hit Fun Sticks, בלזן
על פניו, הרעיון של העוגיות החדשות מסדרת היט חביב מאוד – אצבעות של ביסקוויט חמאתי עם שוקולד חלב, שיצוק לאורכו של הביסקוויט אבל לא עד הסוף, כדי שיהיה מקום להחזיק בפכסם מבלי ללכלך את האצבעות בשוקולד. בפועל חצי מהביסקוויטים באריזה נשברו בדיוק במקום נטול השוקולד, והטעם עצמו הזכיר טופי קרמל מתוק יותר מאשר שוקולד חלב (שלא לדבר על כך שהשוקולד על גבי האריזה נראה בכלל מריר ועשיר). למבוגרים זה היה מתוק מדי, והילדים אכלו, אבל לא השתגעו. בקיצור, עדיף להישאר עם עוגיות הסנדוויץ' הקלאסיות של המותג.
שורה תחתונה: חביב מינוס. 2.5 כוכבים.
מחיר מומלץ לצרכן: 10 שקלים לאריזה של 140 גרם.
+ אהבנו: מסטיק מנטוס פיור פרש. טעם פירותי עם קצת מנטה, טעים ומרענן כמו שצריך.
- לא אהבנו: מסטיק מאסט בטעם ספרינגטי. בעיקר טעם לוואי.