במבה במילוי במבה. נשמע קצת כמו לאכול לחם בפיתה, לא? ככה גם אנחנו חשבנו כשנתקלנו לראשונה ביציאה החדשה לבית אסם. האמת היא שאת הבמבה במילוי נוגט אהבנו ממש, וגם את החן שבבמבה-חלבה הצלחנו להבין, גם אם לנו אישית היא לא עשתה את זה. אבל במבה במילוי במבה?
אז התשובה היא כן. במבה במילוי במבה. די בטעימה קטנה בשביל להבין שאין פה מקרה של ירידה מהפסים, ושאפילו יש פה יציאה לא רעה בכלל. קרם הבמבה הוא לא במבה טחונה ושמנונית כפי שדמיינו, אלא מזכיר יותר חמאת בוטנים טעימה ומתקתקה. האמת, לא מתקתקה - מתוקה. היו שטענו שמדובר בבמבה עם סקיפי - חמאת בוטנים אמריקאית אהובה - אבל לטעמנו יש פה משהו יותר מתוק מזה. יהיה מה שיהיה - מדובר בגרסה נוספת, והרבה פחות מופרכת ממה שנדמה, למלוח במילוי מתוק. אנחנו אהבנו.
מתכונים עם במבה:
>> קציצות במבה
>> בראוניז במבה
>> עוגת במבה קפואה
מה אתם חשבתם על הבמבה החדשה?