כל מי שאוהב גליליות מכיר את אמיצ'לי: ופל אוסטרי שנחשב איכותי במיוחד, במילוי אגוזי לוז ובציפוי של שוקולד חלב. אמיצ'לי הוא מצד אחד גלילית ומצד שני הוא משודרג לחטיף של ממש בזכות ציפוי השוקולד העבה והדומיננטי שעוטף כל יחידת ופל, שארוזה בנפרד. עכשיו, לקרם אגוזי הלוז המוכר, מצטרפים עוד שני סוגי מילוי: קקאו ווניל. אז כמובן שהלכנו על מבחן טעימה (מוזמנים לצפות ולעקוב).
עקבו אחרי ריטה גם בערוץ היוטיוב
בראש ובראשונה, בניגוד למותגים אחרים שהרבה פעמים משתמשים במוניטין החיובי שצברו עם הזמן כדי לטשטש איכויות או ירידה בטיב חומרי הגלם, כאן זה לא הסיפור. אמיצ'לי זה באמת מותג שמשתמש בחומרי גלם שמרגישים איכותיים בכל ביס, ומשקיע בדבר עצמו ולא רק במיתוג/שיווק. מרגישים את זה באיכות המוצר שעומדת במבחן הזמן עם ופל מצוין ופריך מאוד, ומילויים עשירים.
שני הטעמים החדשים המשיכו את הקו עם ופל טוב שהאריזה הנפרדת שומרת על פריכותו לפרק זמן ארוך יותר וציפוי שוקולד חלב מאוד דומיננטי, שאפילו קצת משתלט לעיתים. מלית הקקאו החדשה סיפקה את הרושם החיובי ביותר ושדרגה את האמיצ'לי לכיוונים קצת יותר בוגרים עם מרירות נעימה מהקקאו, שנתנה קונטרה לכל המתיקות העזה של ציפוי השוקולד.
מלית הווניל הייתה פחות מרשימה וכמעט ולא הייתה מובחנת לעומת הציפוי, שעמעם את הטעמים העדינים במלית שאמורה להרגיש כמו אחד מחומרי הגלם היוקרתיים ביותר בעולם. מלית אגוזי הלוז עצמה החמיאה כתמיד לציפוי באופן המיטבי , אבל אם בא לכם להתנסות במשהו חדש בגזרת הגליליות ואתם חובבי מריר, בהחלט תיהנו מלנסות את גרסת מלית הקקאו החדשה. על הווניל אפשר לדעתנו לוותר, בטח במחיר כזה .
מחיר: 19.90 שקלים למארז במשקל 150 גרם