צילום׃ תומר ושחר צלמים
דגים בכרישה ופלפלים
מנה עשירה ומזינה, מצוינת לארוחת צהריים מהירה או ארוחת ערב משפחתית
מיכל צפיר |
| פורסם 07/09/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחמישים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (6 מנות):
6 נתחי דג סלמון או דניס
2 כרישות, פרוסות
4 פלפלים אדומים, חתוכים לרצועות
5 לימונים, פרוסים
2 שיני שום, קצוצות
צרור כוסברה
אופן ההכנה:
1 מסדרים במחבת עמוקה את פרוסות הכרישה ורצועות הפלפלים.
2 מסדרים עליהן את פרוסות הלימון, ומפזרים את השום והכוסברה. מכסים את המחבת ומניחים להתבשל כ-20 דקות. מסדרים מלמעלה את דגים, מכסים ומבשלים 20 דקות נוספות (שהדג יהיה רך אך לא יתייבש). מגישים מיד.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!