אוכל
צילום׃ תומר ושחר צלמים

דגים בכרישה ופלפלים

מנה עשירה ומזינה, מצוינת לארוחת צהריים מהירה או ארוחת ערב משפחתית

מיכל צפיר | | פורסם 07/09/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחמישים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 12 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

6 נתחי דג סלמון או דניס

2 כרישות, פרוסות

4 פלפלים אדומים, חתוכים לרצועות

5 לימונים, פרוסים

2 שיני שום, קצוצות

צרור כוסברה

אופן ההכנה:

1 מסדרים במחבת עמוקה את פרוסות הכרישה ורצועות הפלפלים.

2 מסדרים עליהן את פרוסות הלימון, ומפזרים את השום והכוסברה. מכסים את המחבת ומניחים להתבשל כ-20 דקות. מסדרים מלמעלה את דגים, מכסים ומבשלים 20 דקות נוספות (שהדג יהיה רך אך לא יתייבש). מגישים מיד.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!