צילום׃ אביטל סבג חורש - מומחית לרפואה טבעית , mako אוכל
סורבה אסאי של תחילתה של שנה
גלידה מפרי האסאי האקזוטי, כדי להתחיל שנה מתוקה כמו שצריך
אביטל סבג חורש - מומחית לרפואה טבעית | mako אוכל
| פורסם 12/09/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (10 מנות):
בלנדר חזק עם מתקן של 2 ליטר
2 מנגו בשלים
4 בננות
כף שמן קוקוס
2 חבילות אסאי
20 קרחונים
כפית פולי קקאו טחונים אורגנים
חצי כוס קשיו טחונים גס
2 כפות סירופ מייפל
אופן ההכנה:
1 מסירים את קליפת המנגו והבננה.
2 מוסיפים את כל המוצרים לבלנדר וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
* אביטל סבג, שפית ומומחית לרפואה טבעית, בעלת המתחם לשינוי – מקום בו מתקיימים סדנאות, שיעורים ואירועים פרטים, מוציאה קבוצות לניקויי מיצים.