אוכל
צילום׃ אביטל סבג חורש - מומחית לרפואה טבעית , mako אוכל

סורבה אסאי של תחילתה של שנה

גלידה מפרי האסאי האקזוטי, כדי להתחיל שנה מתוקה כמו שצריך

אביטל סבג חורש - מומחית לרפואה טבעית | mako אוכל | פורסם 12/09/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 26 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (10 מנות):

בלנדר חזק עם מתקן של 2 ליטר

2 מנגו בשלים

4 בננות

כף שמן קוקוס

2 חבילות אסאי

20 קרחונים

כפית פולי קקאו טחונים אורגנים

חצי כוס קשיו טחונים גס

2 כפות סירופ מייפל

אופן ההכנה:

1 מסירים את קליפת המנגו והבננה.

2 מוסיפים את כל המוצרים לבלנדר וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

* אביטל סבג, שפית ומומחית לרפואה טבעית, בעלת המתחם לשינוי – מקום בו מתקיימים סדנאות, שיעורים ואירועים פרטים, מוציאה קבוצות לניקויי מיצים.