אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

חיתוכיות פצפוצי אורז בציפוי שוקולד

לפעמים מתחשק משהו מתוק-מתוק בטעם ביתי ועם כמה שפחות עבודה: חטיפי האורז האלו הם ממש כאלו עם דבש, חלבה, קוקוס ושוקולד ובלי רגע אחד בתנור האפייה

אינס שילת ינאי | mako אוכל | פורסם 27/08/14 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 19 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

מרכיבים:

100 גרם מרגרינה

1/4 כוס דבש

1 כוס ממרח חלבה

1/4 כוס מים חמים

1 כפית נס קפה מגורען

4 כוסות פצפוצי אורז

5 כפות קוקוס טחון, רצוי קוקוס קלוי

לציפוי:

200 גרם שוקולד מריר

30 גרם מרגרינה

אופן ההכנה:

1 שמים בקערה את המרגרינה, מכניסים למיקרוגל וממסים. מוסיפים את הדבש וממרח החלבה, מערבבים היטב ומוסיפים את המים החמים וכפית הקפה, מערבבים שוב ומוסיפים את פצפוצי האורז והקוקוס הקלוי.

2 משמנים תבנית בינונית מלבנית ודוחסים היטב את התערובת. מקפידים להדק טוב-טוב את התערובת לתבנית.

3 הציפוי: שמים בקערה את המרגרינה והשוקולד וממסים במיקרוגל. מוציאים ומוזגים מעל התבנית עד לכיסוי מוחלט. מצננים לפחות כשעה במקרר וחותכים לקוביות. ניתן להגיש בעטרות נייר מקושטות.

* לבלוג של אינס ואפיק תיק אוכל

>> בשבוע שעבר הכנו שבלול לחם ממולא בפטריות>> והנה עוגת פנקייק חגיגית