צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
חיתוכיות פצפוצי אורז בציפוי שוקולד
לפעמים מתחשק משהו מתוק-מתוק בטעם ביתי ועם כמה שפחות עבודה: חטיפי האורז האלו הם ממש כאלו עם דבש, חלבה, קוקוס ושוקולד ובלי רגע אחד בתנור האפייה
אינס שילת ינאי | mako אוכל
| פורסם 27/08/14
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
מרכיבים:
100 גרם מרגרינה
1/4 כוס דבש
1 כוס ממרח חלבה
1/4 כוס מים חמים
1 כפית נס קפה מגורען
4 כוסות פצפוצי אורז
5 כפות קוקוס טחון, רצוי קוקוס קלוי
לציפוי:
200 גרם שוקולד מריר
30 גרם מרגרינה
אופן ההכנה:
1 שמים בקערה את המרגרינה, מכניסים למיקרוגל וממסים. מוסיפים את הדבש וממרח החלבה, מערבבים היטב ומוסיפים את המים החמים וכפית הקפה, מערבבים שוב ומוסיפים את פצפוצי האורז והקוקוס הקלוי.
2 משמנים תבנית בינונית מלבנית ודוחסים היטב את התערובת. מקפידים להדק טוב-טוב את התערובת לתבנית.
3 הציפוי: שמים בקערה את המרגרינה והשוקולד וממסים במיקרוגל. מוציאים ומוזגים מעל התבנית עד לכיסוי מוחלט. מצננים לפחות כשעה במקרר וחותכים לקוביות. ניתן להגיש בעטרות נייר מקושטות.
* לבלוג של אינס ואפיק תיק אוכל
>> בשבוע שעבר הכנו שבלול לחם ממולא בפטריות>> והנה עוגת פנקייק חגיגית