אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

פריטטה נהדרת בכלום זמן

כשהיה חופש רק חיכינו לשגרה, אבל עכשיו אנחנו (מעניין למה) כל היום חולמים בהקיץ על חופשות מעבר לים. אז הנה מתכון לפריטטה שתיקח אתכם ישירות לספרד, עיירה ציורית קטנה, יושבים על מרפסת עץ, בפחות מחצי שעה

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 14/10/15 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4 61 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

3 תפוחי אדמה בינוניים

25 גרם חמאה

בצל קטן, קצוץ

2 ביצים

חופן פטרוזיליה קצוצה

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות קטנות.

>> מתכונים לפסח

2 ממיסים את החמאה במחבת. מוסיפים את הבצל ותפוחי האדמה ומטגנים כ-10 דקות. מערבבים והופכים מדי פעם, עד שהבצל מזהיב ותפוחי האדמה מתרככים מעט. מצננים.

>> לאתר של שרית - מיס פטל

3 מחממים תנור ל-180 מעלות.

4 מערבבים את תפוחי האדמה והבצל עם הביצים והפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל.

5 מכניסים את המחבת לתנור ואופים 10-15 דקות, עד שהביצים מתייצבות.