צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
עוגיות שוקולד עם שוקולד צ'יפס
אפשר לאכול עוגיות שוקולד צ'יפס קלאסיות, כמו כולם, ואפשר להכפיל את השחיתות ולהוסיף לבצק העוגיות שוקולד איכותי מומס. אנחנו הלכנו על האופציה השנייה. אם אתם יודעים מה טוב לכם, גם אתם תעשו את זה
אינס שילת ינאי | mako אוכל
| פורסם 30/12/15
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (40 מנות):
2 כוסות קמח
1/4 כוס קקאו משובח
כפית אבקת סודה לשתייה
1/4 כפית מלח
180 גרם מרגרינה רכה
כפית תמצית וניל משובחת
כוס סוכר חום דחוס
2 ביצים
50 גרם שוקולד מריר, מומס (לא חובה אך מומלץ)
1.5 כוסות שוקולד צ'יפס בטעמים שונים
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-160 מעלות.
2 מערבבים בקערה קמח, קקאו, אבקת סודה לשתייה ומלח.
3 מערבבים היטב בקערה נפרדת מרגרינה, וניל, סוכר וביצים. זה הזמן להוסיף את השוקולד המומס אם רוצים, ולערבב.
4 מוסיפים בהדרגה את התערובת היבשה לתערובת הרטובה ומערבבים רק עד לאיחוד.
5 מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים. נעזרים בשתי כפיות טבולות במים ליצירת כדורים ומעבירים את הכדורים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
6 אופים 10 דקות. מצננים בתבנית.
לבלוג של אינס שילת ואפיק גבאי - תיק אוכל