אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

מאפינס קישואים קלילים

היו לנו קישואים ורבע שעה פנויה. זה הכל, וזה כל מה שהיינו צריכים: קצת פטרוזיליה, קצת מלח פלפל, ערבבנו פה ושם והכנסנו לתנור. חצי שעה אחר כך ארבעה אנשים מרוצים נשנשו מאפינס קישואים וגם ביקשו את המתכון

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 05/08/15 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 188 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

4 קישואים בינוניים, מגורדים דק

1 בצל גדול, מגורד

70 גרם חמאה מומסת

כוס קמח תופח

חופן פטרוזיליה קצוצה

2 ביצים

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 סוחטים היטב את הקישואים והבצל מנוזלים.

3 מערבבים את כל החומרים בקערה.

4 יוצקים לתבנית מיני מאפינס, מכניסים לתנור ואופים כ-20-25 דקות, עד להזהבה קלה.

לאתר של שרית - מיס פטל.

>> בפעם שעברה הכנו וופל בלגי, אם בא לכם לאזן
>> ביצה בקן של פסטרמה, שכובשת את לב הילדים