אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

מאפינס שוקולד לבן ודובדבנים

שוב לא התאפקתם וקניתם קופסה גדולה של דובדבנים? אז לפני שאתם מנשנשים את כולם מול הטלוויזיה - קבלו את ההצעה שלנו לעוגות אישיות סופר-טעימות, שמשלבות דובדבנים ושוקולד לבן באופן פשוט גאוני

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 08/07/15 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4 30 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 ביצים

כוס רוויון

כפית תמצית וניל

50 גרם מרגרינה מומסת

2 כוסות קמח

2 כפיות אבקת אפייה

קורט מלח

3/4 כוס סוכר

חצי כוס שוקולד צ'יפס לבן

כוס וחצי דובדבנים חצויים ומגולענים

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 מערבבים בקערה את הביצים, הרוויון, תמצית הווניל והמרגרינה המומסת.

3 בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, המלח, הסוכר והשוקולד צ'יפס. מוסיפים את הדובדבנים ומערבבים קלות.

4 מאחדים בעדינות את תכולת שתי הקערות.

5 שופכים את התערובת לתבנית מאפינס מרופדת בעטרות נייר ואופים כ-20-25 דקות, עד שהמאפינס מזהיבים מעט מלמעלה וקיסם שנועצים בהם יוצא יבש. מוציאים מהתנור ומצננים.

לבלוג של שרית - מיס פטל

>> בשבוע שעבר הכנו חטיפי מרשמלו ופצפוצי אורז

>> והנה שוקולד לוטוס שמכינים ב-5 דקות