צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
מאפינס שוקולד לבן ודובדבנים
שוב לא התאפקתם וקניתם קופסה גדולה של דובדבנים? אז לפני שאתם מנשנשים את כולם מול הטלוויזיה - קבלו את ההצעה שלנו לעוגות אישיות סופר-טעימות, שמשלבות דובדבנים ושוקולד לבן באופן פשוט גאוני
שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל
| פורסם 08/07/15
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
2 ביצים
כוס רוויון
כפית תמצית וניל
50 גרם מרגרינה מומסת
2 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפייה
קורט מלח
3/4 כוס סוכר
חצי כוס שוקולד צ'יפס לבן
כוס וחצי דובדבנים חצויים ומגולענים
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מערבבים בקערה את הביצים, הרוויון, תמצית הווניל והמרגרינה המומסת.
3 בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, המלח, הסוכר והשוקולד צ'יפס. מוסיפים את הדובדבנים ומערבבים קלות.
4 מאחדים בעדינות את תכולת שתי הקערות.
5 שופכים את התערובת לתבנית מאפינס מרופדת בעטרות נייר ואופים כ-20-25 דקות, עד שהמאפינס מזהיבים מעט מלמעלה וקיסם שנועצים בהם יוצא יבש. מוציאים מהתנור ומצננים.
לבלוג של שרית - מיס פטל